Moe piiritusetehasesse tulevad teemapark ja mõisahotell

Copy
Moe piiritusetehase külastuskeskuse giidi Kertu Karuse kinnitusel saab Moel pidada pidusid ja tutvuda ajalooga.
Moe piiritusetehase külastuskeskuse giidi Kertu Karuse kinnitusel saab Moel pidada pidusid ja tutvuda ajalooga. Foto: Marianne Loorents

Lisaks juba töötavale piiritusetehasele ja muuseumile tulevad Moele teemapark, kontserdisaal, hotell, restoran ja baar. Sellest saab koht, kus veeta paar tundi pärastlõunal või pidada maha lausa mitmepäevane üritus.

Ruumi ja võimalusi kokkusaamiste korraldamiseks on seal palju. Pakette, mis koosnevad degusteerimisest ja piiritusetootmise ajalooga tutvumisest, pakutakse juba praegu. Plaanis on ka arutelusarjad, näiteks on kavas vestlusõhtu “Mis on moes?”.

“1917–1924 toodeti siin limonaadi, kuna masinad ja ruumid olid olemas, aga alkoholi ei tohtinud sel ajaperioodil toota. See kaua ei kestnud, kuna tegevus polnud piisavalt tulus. Loome siia lastele limonaadinurga, kus nad saavad ise joogi valmistamist katsetada,” rääkis giid Kertu Karus, viidates sellele, et oodatud on ka õpilased. Lastele on muuseumisse sätitud trobikond toole, kuna Karus teab, et algklassiõpilased peavad neid ekskursioonidel väga oluliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles