Väike-Maarja korvpalliväljak pühitseti sisse kõrgetasemelise võistlusega

Copy

Väike-Maarjas toimus täna värskelt valminud väliväljakul Eesti meistrivõistluste etapp 3 x 3 korvpallis. Võistlema olid tulnud lisaks Eesti paremikule külalised Leedust ja Lätist. Osales ka arvestatav hulk Lääne-Virumaa korvpallureid. 

Korvpalliturniir oli omamoodi ristimisüritus, kuna üsna värskelt valminud välisväljakul Väike-Maarjas nii suure mahu ja kaaluga turniire veel peetud ei ole. "Pühitseme väljaku nüüd sellise kõva rahvusvahelise turniiriga sisse," ütles Raivo Tammus, kes koos oma venna Thomas Tammusega võistlusi korraldab.

Turniiril mängisid U18 noored ja meeste eliitmeeskonnad. Noorte meeskondade omavahelised marginaalid olid väga väikesed. Nii poolfinaali kui ka finaali otsustas viimaste minutite mäng. Finaalis pidasid lahingut lätlaste Adaži ja Kirsid, kes olid mitmes mängus tulnud välja suurest kaotusseisust. Kirsid võitsid finaali kahe punktiga lätlaste ees. Kolmandaks tuli võistkond Ladujad. Noorte väärtuslikemaks mängijaks kuulutati Kert Kasemets, kellel olid seljamured, kuid kes sellest hoolimata võitles iga palli eest ja tegi lisaks heale kaitsetööle skoori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles