Maakonna koolid ootavad spetsialiste õpetama

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Koolidesse on oodatud õpetajatööd väikese koormusega tegema spetsialistid, eriti oodatakse reaalaineid õpetama. Pilt on illustreeriv.
Koolidesse on oodatud õpetajatööd väikese koormusega tegema spetsialistid, eriti oodatakse reaalaineid õpetama. Pilt on illustreeriv. Foto: Marko Saarm

Haridusalgatus Edumus saadab septembrist kuni 200 spetsialisti üle Eesti põhitöö kõrvalt koolidesse õpetama ühele klassile ühte ainet. Lääne-Virumaal oodatakse enim programmiga liituma valikainete andjaid, kusjuures teemade valik on lai – küberturvalisusest kodunduseni.

Haridusalgatuse Edumus asutaja Maria Rahamägi sõnul on kevadel avatud kandideerimisprogrammi registreerunud juba ligi 150 kooli, enamjaolt väiksematest linnadest.

"Ootame Edumuse platvormiga liituma nii uusi koole kui ka õpetamishuvilisi. Just maakoolides on säravate spetsialistide kaasamine olnud keerulisem, aga kodukontoris töötamine võimaldab vabamat liikumist. Koroonakriisiga on distantsõpe ning digivahendite kasutamine muutunud uueks normaalsuseks," rääkis Rahamägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles