Battle for Tapa endine korraldaja: meie üritus kaaperdati

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Battle for Tapa senised korraldajad Aleksandr Afanasjev (vasakul) ja Margus Oras leiavad, et omavalitsus on neilt ürituse kaaperdanud, kasutades oma võistluse Steel Race Tapa korraldamiseks nende andmebaase, sidemeid ja infot.
Battle for Tapa senised korraldajad Aleksandr Afanasjev (vasakul) ja Margus Oras leiavad, et omavalitsus on neilt ürituse kaaperdanud, kasutades oma võistluse Steel Race Tapa korraldamiseks nende andmebaase, sidemeid ja infot. Foto: Ain Liiva

Tänavuste Tapa valla päevade ajal ei toimu enam militaarse suunitlusega takistusjooksu Battle for Tapa, küll aga toimub Steel Race Tapa. Battle senised korraldajad läksid omavahel raksu ja end idee algatajaks nimetav Aleksandr Afanasjev väidab, et poliitikud lihtsalt kaaperdasid ettevõtmise.

Konflikti teine pool, Tapa vallavolikogu esimees Maksim Butšenkov ütleb, et tema asja taga pole, tema ei olevatki Afanasjeviga koostööd teinud, mis juriidilises mõttes võib isegi õige olla (loe ka intervjuud Butšenkoviga – toim.), kuid Afanasjev kinnitab, et asju ajas ta just Maksim Butšenkoviga.

Kuigi tänavu kevadel püüti leida kompromiss, lõppes asi ikkagi tüliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles