Lääne-Virumaa parimad ainetundjad seati ausärasse

Kärt Devaney
Copy
Elise-Helene Pohlat tõsteti muu hulgas esile riigi presidendilt tunnustuse pälvinud ajaloo uurimistöö eest.
Elise-Helene Pohlat tõsteti muu hulgas esile riigi presidendilt tunnustuse pälvinud ajaloo uurimistöö eest. Foto: Ain Liiva

Neljapäeval tunnustas Lääne-Viru Omavalitsuste Liit Rakvere Vallimäe vabaõhukeskuses käesoleva ja läinud õppeaasta tublimaid õppureid, kes olid esindanud maakonda üleriigilistel aineolümpiaadidel. Samuti pälvisid tunnustuse õpilased, kelle koostatud uurimistöid oli riiklikult märgatud ning kelle osalemine näiteks kaasuskonkurssidel või teaduskoolis oli olnud silmapaistev.

Kadrina keskkooli õpilane Elise-Helene Pohla oli tunnustusüritusele palutud säravate tulemuste eest kahe õppeaine, kunstiõpetuse ja ajaloo olümpiaadi ning ajaloo uurimistöö eest. Viimane pälvis riigi presidendi möödunud aastal välja kuulutatud konkursil “Aken külast maailma” auväärt kolmanda koha ning eesti rahva muuseumi ja Regio eripreemia.

Saadud tunnustustest kõige südamelähedasemaiks ning temas endaski enim uhkust tekitavaiks peab neiu just uurimistöö õnnestumisega kaasnenuid, seda seetõttu, et ta oli koostanud uurimuse koos kaasõpilase Brit Katriin Murumägiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles