Rakvere linn tahab rajada kalli perepargi

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Ausambamäe nõlval asunud mänguväljak on praeguseks lammutatud, sest see jääb ette riigigümnaasiumile, kuid samasse lähedusse rajatakse perepark.
Ausambamäe nõlval asunud mänguväljak on praeguseks lammutatud, sest see jääb ette riigigümnaasiumile, kuid samasse lähedusse rajatakse perepark. Foto: Ain Liiva

Riigigümnaasiumi ehitusele jalgu jäänud Rakvere Ausambamäe nõlval asunud mänguväljak plaanitakse asendada perepargiga, mille rajamine maksab üle 400 000 euro.

Linnajuhtide sõnul tervele perele tegevust pakkuv puhkeala on kavas ehitada senise mänguväljaku lähedusse, teisele poole Võimla tänavat Kauri kooli kõrvale. "Rõhutan, et see pole mitte lihtne mänguväljak, vaid perepark, kus leiavad tegevust eri vanuses lapsed ja kus on ka lapsevanematel huvitav," ütles Rakvere linnapea Triin Varek.

Rakvere lisaeelarves on mänguväljakute rajamiseks ette nähtud 70 000 eurot. Riigieelarvest eraldati linnale 341 000 eurot investeeringute toetust ja kolmapäeval andis linnavolikogu loa kasutada seda raha kõnealuse perepargi rajamiseks. Seega on linnal pargikesele kulutada 411 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles