Nädala kaja: päikest, ikka päikest!

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Toomas Herm.
Toomas Herm. Foto: Virumaa Teataja

Lõppeva nädala üks märksõnadest on kindlasti päike, mis õhu kuumaks kütab. Kui küsitlesin sisejulgeolekutöötajaid, vastas enamik neist, et eelistavad puhkuse ajal päikselist ilma.

Lõppeval nädalal riivas päikesekiir kahte suurriiki. Õigemini nendevahelist jäist suhtlust. Kas jää sulama hakkas, seda näitab aeg. Ajalukku läheb Ameerika ühendriikide ja Venemaa föderatsiooni riigipea kohtumine niikuinii.

Siin kodukamaral aga ei taha vaidlused kuidagi lõppeda. EKRE ridades riigikokku pääsenud Anti Poolamets tegi kuu alguses oma sotsiaalmeedia lehel Rakvere keskerakondlasest abilinnapea Andres Jaadla korruptiivsele minevikule viitava sissekande, mis tõi kaasa Jaadla pahameele ja 10 000 euro suuruse nõude. Kas see asi ka kohtuvaidluseni jõuab, pole teada. Küll aga on sama huvitav kui esimeses kohtuastmes jõustumata lahendi saanud Marti Kuusiku perevägivallajuhtum. Lõppev nädal ei toonud veel selgust, kas Tartu ringkonnakohus võtab menetlusse Viru ringkonnaprokuratuuri kaebuse Viru maakohtu Kuusiku suhtes tehtud õigeksmõistva otsuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles