Lääne-Virumaale koroonapositiivseid ei lisandunud

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Viimase ööpäeva jooksul lisandus Eestisse 37 koroonapositiivset.
Viimase ööpäeva jooksul lisandus Eestisse 37 koroonapositiivset. Foto: Mihkel Maripuu

Läänevirulased viimase ööpäeva jooksul positiivseks osutunud koroonaproove ei andnud, kuid Eestis tervikuna pole haigus veel kaugeltki seljatatud – uusi haigeid lisandus 37.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3584 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 37 ehk üks protsent testide koguarvust, teatas terviseamet. Ööpäeva jooksul manustati 8624 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 547 138 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 405 088 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 50,3 protsenti.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 24 inimesel. 20 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus neli, Tartumaale kolm ning Pärnumaale kaks uut nakkusjuhtu. Põlva-, Rapla- ja Saaremaale lisandus üks uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Ühel positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 46,1 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1,2 protsenti.

Ööpäeva jooksul avati haiglates viis uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 47 patsienti

Ööpäeva jooksul suri üks koroonaviirusega nakatunud inimene: 58-aastane naine. Kokku on Eestis surnud 1269 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles