Kadrina keskkool ja Eesti lennuakadeemia sõlmisid koostöölepingu

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Kadrina keskkooli direktor Arvo Pani (paremal) ja Eesti lennuakadeemia rektor Koit Kaskel allkirjastasid koolide koostöölepingu.
Kadrina keskkooli direktor Arvo Pani (paremal) ja Eesti lennuakadeemia rektor Koit Kaskel allkirjastasid koolide koostöölepingu. Foto: Eesti lennuakadeemia

Kadrina keskkooli direktor Arvo Pani ja Eesti lennuakadeemia (ELA) rektor Koit Kaskel allkirjastasid koolide koostöölepingu.

Kahe kooli leping on sõlmitud määramata ajaks. "See oli meil pikalt plaanis ja allkirjastasime praegu, et saaks sügisel kohe alustada," kõneles Kadrina keskkooli direktor Arvo Pani. "Väga suur huvi on ka lennuakadeemia poolt, sest nemad vajavad üliõpilasi. See on kasulik mõlemapoolselt."

Leping sõlmiti eesmärgiga aidata kaasa gümnaasiumihariduse rikastamisele, kaasates kooli õppetöösse ELA õppejõude, üliõpilasi, vilistlasi ja tehnilist baasi; populariseerida rakenduslikku kõrgharidust, loodus- ja reaalainete ning tehnoloogiliste distsipliinide õpetamist ja õppimist Kadrina keskkooli õpilaste hulgas ning tutvustada ja populariseerida lennundusega seotud erialasid ja elukutseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles