Kui te maksate 1000 eurot, siis saate rebase tagasi (6)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Marek Riima miniloomaaias elab palju asukaid. Sellest samast puurist, kuhu sõbrad teda ootama jäid, muukis end välja rebasepreili Roosi. Riima loomad on peremehega harjunud ja ootavad temalt hellitusi, nagu ka fotol nähtav rebasekutsikas.
Marek Riima miniloomaaias elab palju asukaid. Sellest samast puurist, kuhu sõbrad teda ootama jäid, muukis end välja rebasepreili Roosi. Riima loomad on peremehega harjunud ja ootavad temalt hellitusi, nagu ka fotol nähtav rebasekutsikas. Foto: Veiki Ojaperv

Ööl vastu 5. juunit urgitses valget karva hõberebasepreili Roosi lahti oma puuri ust tugevdanud laua ja jooksis minema. Vaevalt ta ise aimab, millise segaduse ta vallandas: asjaga tegelevad nüüd metsloomaühing, politsei, põllumajandus- ja toiduamet, jahimehed, ajakirjandus. Ning paraku levib palju väärinfot ja -süüdistusi.

Roosi elukoht on Rahkla lähistel. Ta oli üks sadadest miniloomaaia asukatest, kelle omanik on Marek Riima ja tema pere.

"Miniloomaaed" on tegelikult tagasihoidlikult öeldud, sest Riima perel on tõepoolest sadu linde ja loomi eksootilistest ninakarudest, jaanalindudest, emudest ja nandudest alustades ja tavaliste partide ning kukkede-kanadega lõpetades. Sekka veel kakud ja faasanid, vigurvändast pesukaru, minisiga Possa, eraklikkust hindav laama ja nii edasi.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles