Söögialuseks ja toidu maitsestamiseks sobivad Moe kraadiga maitsed

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Tootmise kõrvalt arendatakse külastuskeskust, et väärika hoone võimalusi ära kasutada.
Tootmise kõrvalt arendatakse külastuskeskust, et väärika hoone võimalusi ära kasutada. Foto: Lisette Luik

Põhja-Eesti paelpealsed maitsed on kindlasti Moe piiritusetehase toodetel. ​Olgu kohe öeldud, et alkoholi tarvitamist siinkohal ei propageerita ja sama kinnitas Moe tehase muuseumi külastusjuht Kertu Karus.

Alkoholi peab mõõdukalt mekkima. Maitseid jagub Moel mitmesuguseid. Sortimendis on karulaugu ja musta küüslauguga maitsestatud tooteid, astelpaju ja pihlaka hansa ning haruldane pika ja mängleva mekiga rukkilinnaseviski.

Piiritusetootjana tuntud Moe üllatab külastajaid veel oma käsitööõllede valikuga. Külastusjuht hoiatas, et need, kellele õlu tavaliselt mokkamööda ei ole, jäävad siiski sõltuvusse Moel valminud tikri-nisuõllest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles