Kadrinas avati maakonnas ainulaadne rattapark

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Kadrina rattaraja õnnistasid sisse trikiratturid, kes olid kohale saabunud mitmelt poolt Eestist.
Kadrina rattaraja õnnistasid sisse trikiratturid, kes olid kohale saabunud mitmelt poolt Eestist. Foto: Marianne Loorents

Kadrinas toimus laupäeval kuumas päikeses ja muusika saatel moodsa rattapargi avamine. Selle rajamine oli teoks saanud tänu Kadrina valla kaasavale eelarvele.

Kadrina vallavalitsuse liige Raido Parve rääkis rattapargi avamisel, et ettepanek võitis valla kaasava eelarve hääletuse eelmisel aastal ning tulemust saavad nüüd kõik kohalviibijad ise oma silmaga kaeda. Kadrina vallavanem Kairit Pihlak lisas, et MTÜ Kadrina Terviserajad eestvedamisel on vallas reaalsuseks saanud palju head: alates suusaradadest talvel kuni nüüd avatud ainulaadse rattarajani.

Rada koosneb kahest osast: pump track'ist, mis sobilik pigem algajatele ja vähesema kogemusega sõitjatele, ning rattakrossirajast, kus saavad hüppeid ja trikke teha need, kes juba kauem rattasporti harrastanud. Ettepaneku esitas vallale rattaraja rajamise idee autor ja MTÜ eestvedaja Tõnu Rummo, kes meenutas, et tema lapsepõlves sõitsid noored ratastega mööda kraavipervesid, nüüd on aga võimalik pakkuda spordi tegemiseks kvaliteetsemaid võimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles