Edukaid koolilõpetajaid kiideti presidendi roosiaias

Kärt Devaney
Copy
Presidendi ning haridus- ja teadusministri tunnustusüritusele oli kutsutud ka 18 Lääne-Virumaa silmapaistvat koolilõpetajat.
Presidendi ning haridus- ja teadusministri tunnustusüritusele oli kutsutud ka 18 Lääne-Virumaa silmapaistvat koolilõpetajat. Foto: Madis Veltman

Teisipäeval tunnustas president Kersti Kaljulaid koos haridus- ja teadusministri Liina Kersnaga Kadriorus silmapaistvaid koolilõpetajaid. Kutsutute seas oli ka 18 Lääne-Virumaa koolide lõpetajat.

Rakvere eragümnaasiumi direktori Anne Nõgu sõnul valisid nad oma koolist vastuvõtul osalema Kadi Taueri, ja tema just põhjusel, et lisaks lennu parimatele õpitulemustele oli neiu paistnud silma kooli esindamise, kohusetundliku suhtumise, hea käitumise ja abivalmidusega. “Ma leian, et on väga tore, et ei soovitud tunnustada vaid medaliste, vaid iga kool sai valida, kelle nad saadavad ja mis põhjustel. Tihtipeale loevad lisaks hinnetele väga palju õpilase üldine iseloom, aktiivsus ja ettevõtlikkus,” rääkis Nõgu.

Rakvere ametikool oli oma õpilaste seast valinud suisa kuus esindajat, kes kõik eri põhjustel pääsu roosiaeda vastuvõtule igati välja teeninud olid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles