Erakorralise meditsiini osakonnas annavad tooni traumad

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonnale annavad tööd puhkajad, kel juhtub mitmesuguste tegevuste tõttu traumasid. Pilt on illustreeriv.
Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonnale annavad tööd puhkajad, kel juhtub mitmesuguste tegevuste tõttu traumasid. Pilt on illustreeriv. Foto: Marko Saarm

Kuigi ilmataat on Eestit kostitanud pikemaajalise kuumalainega, ei ole see Rakvere haigla juhi Ain Suurkaevu sõnul otseselt mõjutanud haigla erakorralise meditsiini osakonna (EMO) tööd. "Meil on märksõnadeks just puhkuste perioodist tulenevad traumad," ütles Suurkaev.

Suurkaev rääkis, et inimesed liiguvad puhkuste ajal aktiivsemalt ringi, teevad kodus tööd, ehitavad, tegelevad spordiga ja see kõik annab tunda EMO töös. Kuumalaine haiglajuhi sõnul otseselt koormust suurendanud ei ole, kuigi pügalate põhjal võiks seda arvata.

Suurkaev rääkis, et lõppenud nädalavahetus oli erakordselt raske ka kirurgiaosakonnale, just pöördumiste arvu tõttu. "Sellist nädalalõppu ei mäletagi," mainis haigla juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles