Ilm püsib jätkuvalt kuumalainel

Eva Samolberg
, peatoimetaja
Copy
Ilm püsib jätkuvalt palav.
Ilm püsib jätkuvalt palav. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Ilmateenistuse prognoosi järgi püsivad lähipäevil õhusooja maksimumid 32–33 kraadi juures. 

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada ja tekkida udu. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 16–20, rannikul kuni 23 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, äikese ajal on tugevate tuulepuhangute oht. Sooja on 27–33 kraadi, sajupilvede all langeb õhutemperatuur 20 kraadi ümbrusse.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 18–23 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, äikese ajal on tugevaid puhanguid. Sooja on 27–33 kraadi, äikesepilvede all langeb temperatuur 20 kraadi ümbrusse.

Reedel on vähese või vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub valdavalt läänekaare tuul 1–7 m/s. Sooja on 18–24 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub valdavalt loodetuul 2–8, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 26–32 °C, rannikul kohati 22 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles