Valget hõberebast Roosit hakkab esindama jurist

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Marek Riimal on fotod oma hõberebasest olemas, kuid ta leiab, et looma ei saa tuvastada meili teel fotosid saates, vaid kolm poolt – tema, metsloomaühing ja rebane – peavad kokku saama.
Marek Riimal on fotod oma hõberebasest olemas, kuid ta leiab, et looma ei saa tuvastada meili teel fotosid saates, vaid kolm poolt – tema, metsloomaühing ja rebane – peavad kokku saama. Foto: Marek Riima

Juuni alguses, või ka uute teadmiste valguses mai lõpus, Rahklast kaduma läinud ja Eesti Metsloomaühingu kinni püütud valge hõberebase Roosi saaga pole kusagile välja jõudnud. Riigiametid on end loost taandanud, loom on metsloomaühingu valduses ja Marek Riima, kes kinnitab end olevat Roosi omanik, kurdab, et tema soovi loom tagasi saada lihtsalt eiratakse.

Marek Riima kinnitas, et on endale appi kutsunud juristi, kellega koostöös loodab ta MTÜ Eesti Metsloomaühing valduses oleva valge hõberebase siiski tagasi saada. “Mitte keegi muu pole mind minu mures aidanud,” lausus ta. “Aga ma ei jäta jonni ega loovuta oma looma ilma võitluseta mingile mittetulundusühingule.”

​Hõberebane Roosi läks oma kodunt Rahklast kaduma kas ööl vastu 5. juunit või ... “Nagu nüüd on selgunud, on valget hõberebast metsas hulkumas nähtud juba 2. juunil,” tunnistas Riima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles