Vaade: oinaste mihklipäeva oodates

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Aivar Ojaperv.
Aivar Ojaperv. Foto: Vladislav Musakko

Alljärgnev kirjatükk on muidugi nagu kaminasse karjumine – sihtgrupp, kellele see on suunatud, lehti ei loe. Või mine tea: meie lehe Facebooki kontol üks seltskond küll elavnes ja targutas, kui me avaldasime nupukese sellest, kuidas Rakveres Vee tänaval aeti esmaspäeval pardid auto alla.

Niisiis, Rakveres sõitis keegi “rallimees” üle partide ja nii Virumaa Teataja rahvas, Hannes Veeru loomade varjupaigast kui ka paljud teised inimesed julgevad kahtlustada, et see on õhtuste-öiste driftijate järjekordne “vägitükk”. Sest ei ole mingit põhjust arvata, et sellega sai hakkama mõni sealse piirkonna elanik. Liiati veel olukorras, kus on teada, et Vee tänav on nii lühike ja kitsas, et normaalsete sõiduvõtetega pole seal isegi lubatud sõidukiirust võimalik kätte saada, rääkimata kihutamisest. Rahulikult kulgedes jõudnuks aga igal juhul piduripedaalile vajutada, kui oli näha, et pardipere paterdab üle tee.

Rakverre on tekkinud kamp autohuvilisi, kes arvavad olevat äge ja mõnus kummi vilistada ning kihutada. Probleemi olemust tunnistatakse, aga paraku pole keegi midagi ette võtnud. Küllap politsei teab, mitu selleteemalist kõnet on häiretelefonile tehtud, aga või nad selle siis avalikustavad. Ning öine kummivilin muudkui jätkub ja jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles