Äntu mõis on üks hiljutisemaid Põhja-Eesti kohaliku toidu märgise taotlejatest ja selle tegevjuht Diivi Põdersoo rääkis, et sai märgise kohta infot Väike-Maarjas, kus ta taluturul munadega kauples. “Ma arvan, et me oleme seda väärt, et mahemunadest võiks rohkem rääkida,” ütles Põdersoo, kes avaldas lootust, et tulevikus tekib rohkem võimalusi koostööks restoranidega, kus peetakse lugu mahetoorainest.
“Oleme proovinud kondiitritoodete valmistajatele oma mune pakkuda, sest meil neid jätkub. Paraku on suured tööstused kõik juba läinud munamassi kasutamise peale üle. Enam ei viitsita seal sellega tegeleda, et mune ükshaaval koorest välja koksida,” kõneles tegevjuht ja kinnitas, et Äntu mõis munamassiga tegelema ei hakka ning on jäänud naturaalse muna müügile kindlaks.