Munad on keedetult tõelised lauapärlid ja asendamatud argipäevahommikul härjasilmana. Muna leidub sageli toidu sees peidetud kujul. Kohev kook, vormiroog, salat, pühapäevane pannkook – muna on neis kõigis omal kohal. Oma munalugu tutvustavad Äntu mõis ja Koduvuti OÜ.
Tellijale
Kas kõigepealt oli muna, kana või hoopis vutt?
Äntu mõis on üks hiljutisemaid Põhja-Eesti kohaliku toidu märgise taotlejatest ja selle tegevjuht Diivi Põdersoo rääkis, et sai märgise kohta infot Väike-Maarjas, kus ta taluturul munadega kauples. “Ma arvan, et me oleme seda väärt, et mahemunadest võiks rohkem rääkida,” ütles Põdersoo, kes avaldas lootust, et tulevikus tekib rohkem võimalusi koostööks restoranidega, kus peetakse lugu mahetoorainest.