Aeroci spordiplats Rakveres ootab uisutajaid talve nautima

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisuväljak on Rakvere staadioni juures olnud juba mitmeid aastaid ning abilinnapea sõnul tuleb tänavugi.
Uisuväljak on Rakvere staadioni juures olnud juba mitmeid aastaid ning abilinnapea sõnul tuleb tänavugi. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere spordikeskuse ja Rakvere gümnaasiumi koolinoortest entusiastide ühistööna valmis läinud nädala keskel Rakvere staadioni juures kauaoodatud uisuplats, mis kannab selle rajamist toetanud ettevõtte järgi nime Aeroci spordiplats.

Lisaks talvistele uisu- ja hokirõõmudele saab Aeroci spordiplatsil suveperioodil harrastada veel rannajalgpalli või -võrkpalli. Aeroci kõrval panustasid rakverlaste spordiharrastuste mitmekesistamisse veel AS Rakvere Lihakombinaat, AS HAT-Auto ja Ida-Eesti Päästekeskuse Rakvere päästekomando.

Esimesed uisusõbrad panid käredaid talvekülmasid trotsides oma oskused jääl proovile juba läinud nädalalõpul, mil hokiharrastajadki litrit taga ajasid. Saabunud nädala ilmaprognoos soosib aga juba kõiki, kes seni välja liikuma tulla ei tihanud. Kokkuleppel hokiharrastajatega saavad uisutajad hokitreeningute ajal kasutada poolt uisuplatsi.

Aeroci spordiplatsil uisutamiseks saab Rakvere spordihallist selle lahtiolekuaegadel ka uiske laenutada: kasutatud uisupaari rent maksab ühe ja uued uisud laenutatakse 2,5 euroga. Uisuplats on valgustatud igal õhtul kuni kella 21.30-ni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles