Bussituur annab kena läbilõike avatud talude päeval pakutavast

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Linnarahvas tahab kindlasti oma käega looma katsuda ja Mäehansul on see võimalik, sest perenaine Marge Salumäe (pildil) lubab talle nunnutada ja koertega hullata.
Linnarahvas tahab kindlasti oma käega looma katsuda ja Mäehansul on see võimalik, sest perenaine Marge Salumäe (pildil) lubab talle nunnutada ja koertega hullata. Foto: Marianne Loorents

Laupäeval saab avatud talude tuuri teha bussireisina ja ringsõidu korraldaja Aivar Niinemägi kõneles, et plaanis on külastada nelja talu.

Hommikul kell 9.15 väljub buss Rakvere Aqva parklast ning mõistlik oleks end ringsõidule registreerida, et Aivar Niinemägi teaks, kui suure bussiga arvestada. Ringsõit lõppeb umbes kell 17 ja teele jäävad mitmekesise tegevusega talud.

Mäehansu talu pakub toredat kohtumist loomadega. Saab jälgida kitsede ja lammaste elu, silitada tallesid ja hullata sõbralike koertega. On võimalik jalutada metsarajal ning tutvustatakse käsitöötuba, kus näeb, mis kõik valmib villast. Puhvet pakub head ja paremat kohapeal mekkimiseks ja kaasa ostmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles