Jäneda talulaadal puidust valmistatud köögitarvetega kaubelnud Erik Haapsalust nentis, et kvaliteet sõltub pisiasjadest.
Tarviku kvaliteet sõltub pisiasjadest
Erik selgitas, et pannilabidas peab olema õhuke. Kui see on valmistatud kõvast puust, näiteks saarest, siis ei muutu selle ots nüriks ja läheb väga hästi näiteks omletile alla.
Pannkoogilabida juures on Eriku sõnul oluline ümar nurk, et koogi panniservast hästi kätte saaks. Väiksemate pannkookide puhul aga peab labidas olema kitsam kui ülepannikookide tõstmiseks vajalik tööriist.
Tordilabidad aga peavad olema sektorikujulised. "Tort lõigatakse ju sektoriteks," selgitas ta.
Vestluse käigus tulid Eriku kaubaleti juurde vanem mees ja naine ning tervitasid Erikut. Kaupmeeski tundis ära endised kliendid ja küsis, kuidas ostetuga rahul ollakse. "Kestavad," vastas mees.