Nakkusohutuse tõendamata jättev külastaja piletiraha tagasi ei saa

BNS
Copy
Ürituste korraldajad nõuavad üha sagedamini vaktsineerimistõendit, negatiivset koroonaviiruse testi või viiruse läbipõdemise tunnistust.
Ürituste korraldajad nõuavad üha sagedamini vaktsineerimistõendit, negatiivset koroonaviiruse testi või viiruse läbipõdemise tunnistust. Foto: Andrei Ozdoba

Esmaspäevast ehk 9. augustist kontsertidele ja etendustele kehtima hakkavate senisest karmimate osalemispiirangute tõttu annab tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet (TTJA) teada, et kontsertide ja etenduste külastajad, kes oma nakkusohutuse tõendamata jätavad, üldjuhul oma piletiraha tagasi ei saa.

TTJA poole on pöördutud küsimustega, kas ja kellel on uute, rangemate koroonapiirangute tõttu õigus piletiraha tagasi saada. “Kui 2020. aasta alguses ei suutnud keegi koroonaviiruse levikut ja sellega kaasnevat ette näha, siis nüüdseks on juba pikalt räägitud järgmisest koroonalainest, vaktsiini vajalikkusest inimeste tervise ja ühiskonna toimimise tagamiseks ning sellest, et nakkuse suuremal levikul hakatakse nakkusohutust kontrollima,” ütles TTJA peadirektor Kaur Kajak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles