Confido avas täna Rakveres alalise vaktsineerimispunkti

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Koolides tehakse koroona vastu kaitsesüst sellises järjekorras, nagu huvilised kohale saabuvad.
Koolides tehakse koroona vastu kaitsesüst sellises järjekorras, nagu huvilised kohale saabuvad. Foto: Mailiis Ollino

Confido avas täna vaktsineerimispunkti Rakvere Maxima Südameapteegis. Lisaks Rakverele avati üle Eesti veel kolm vaktsineerimispunkti. Kokku teostab Confido vaktsineerimist kümnes asukohas.

"Sügis on ukse ees ja haigestunute arv kasvab iga päev, mistõttu on vaktsineerimise kättesaadavus ilmselgelt lähikuude prioriteet nii Confido kui ka kogu Eesti ühiskonna jaoks," rõhutas Confido juhatuse esimees Risto Laur ja lisas, et juba avatud kümnele plaanib ettevõte lähiajal avada veel mitu uut vaktsineerimispunkti.

Lisaks Rakvere Südameapteegile avati täna veel kolm vaktsineerimispunkti Pirita, Mustamäe ja Võru Südameapteekides. Veel korraldab Confido vaktsineerimisi Ülemiste ja Kivila Südameapteekides tööpäeviti kella 16–19 ja nädalavahetuseti kella 12–15. Vaktsineerimine on tasuta.

Confido gruppi kuuluvad eri kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido kiirkliinikud, Confido vaimse tervise keskus, sõltuvusravikeskus, heaolukeskus, radioloogiateenuseid osutav radioloogiakeskus, laserravikeskus (endine Vitaclinika) ja päevakirurgiakeskus. Lisaks kuulub gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220. Grupi ettevõtetes töötab enam kui viissada töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles