Vanameister jätab Tarva ja läheb tagasi koju

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa esiplaanil.
Valmo Kriisa esiplaanil. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Korvpalliklubi Rakvere Tarva ridades oli eile pereheitmine: rikkalike kogemustega staažikas pallur Valmo Kriisa jättis oma senise leivaandja ning läks peatreener Gert Kullamäe kutsel tugevdama Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna tagaliini. Tagamängija koht jäi Tartu tiimis vabaks pärast Rain Veidemani siirdumist Saksamaale.

“Mingit probleemi see meile ei tekita, mul on väga hea meel, et mees saab minna oma eduka korvpallurikarjääri võib-olla viimaseid aastaid veetma kodulinna, saab seal tubli töömehena olla kodumeeskonna noortele eeskujuks ja innustajaks, tuua elevust,” märkis Tarva peatreener Andres Sõber. “Ta ise tahtis seda nii väga ja mis saab mul selle vastu olla.”
Sõbra sõnul Kriisa asemele uut mängumeest esialgu otsima ei hakata. “Kui vajadus tuleb, eks siis otsime. Meil on mehi selle koha täitmiseks meeskonnas küll, hakkama saavad nii Martin Dorbek, Janis Vahter kui mõlemad lätlased,” lisas Sõber. (VT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles