Viru Folk toimub vihma ja vaktsineerimistõendite kiuste

, suvereporter
Copy
Raamatut lugev ehtemüüja trotsib halba ilma ning sisustab ootamatult tekkinud vaba aega kasulikult.
Raamatut lugev ehtemüüja trotsib halba ilma ning sisustab ootamatult tekkinud vaba aega kasulikult. Foto: Lisette Luik

Suuri probleeme seoses värske vaktsineerimispassi olemasolu või negatiivse koroonatesti nõudega Viru Folgil ette tulnud pole. Pigem mõjutab külastajate arvu laupäevane halb ilm. Pooled Neeme teele üles sätitud müügipunktidest on suletud ja järjekorda näeb vaid sooja jooki müüvate katusealuste ümbruses.

Turvatöötaja Kertu, kelle tööpost asub piletimüügipunktis, lausus, et inimesed suhtuvad tervisekontrolli hästi. Ainult mõned on vaktsineerimispassi küsimise peale minema jalutanud. "Nad on öelnud, et neil on see olemas, jalutanud minema ja mitte tagasi tulnud," jagas turvatöötaja kurioosset nähtust ning selgitas: "Enamikul on siiski vaktsineerimistõend olemas. Ainult 20–30 protsenti käivad testi tegemas." Ühtegi positiivset testi pole olnud.

Reedel raputasid festivaliala tormituuled, aga see ei heidutanud külastajaid. Iga tunniga leidis aina rohkem inimesi tee Käsmu ning peaesineja Go_A kontserdiks oli pealava ees olev ala paksult rahvast pungil. Kogu päeva peale oli võimalik silmata vaid ühe käe näppudel loendatavat arvu vägijooke külastajate käeulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles