Lääne-Viru maastikuratta-meistrid selgusid Rakke rattamaratonil

Tauno Tihti
Copy
Greete Steinburg jõudis uhkelt võitjana finišisse.
Greete Steinburg jõudis uhkelt võitjana finišisse. Foto: Adam Illingworth

Škoda Laagri 21. Rakke rattamaratoni 48-kilomeetrise põhisõidu võitsid Gert Jõeäär ja Greete Steinburg. Finišisse jõudis pea 630 ratturit, lisaks osales lastesõidul 130 tulevikuratturit, ühtlasi toimusid võistluse raames ka Lääne-Viru maastikuratta meistrivõistlused.

Bosch Eesti maastikurattasarja viienda etapi, Škoda Laagri 21. Rakke rattamaratoni põhisõidu järjekordse etapivõidu haaras endale Gert Jõeäär (Veloplus) ajaga 1.49.32, kohe tema järel oli Josten Vaidem (Fixus) ajaga 1.49.32 ning kolmandana ületas finišijoone Martin Loo (Redbike Team I) ajaga 1.49.33. Lääne-Viru meistrivõistluste arvestuses olid kolm paremat meest Argo Rohtmets, Mirko Põldma ja Erkki Stüff, kusjuures Argo edu Mirko ees oli vaid kaks sekundit.

“Võistlus läks huvitavalt, rada oli äge ning olime enam-vähem võrdsed kõik. Mul õnnestus õigel ajal laskumisel ette saada ja siis oli vaja täiega kurve võtta,” kirjeldas võistlust Jõeäär, kellel jääb järgmine etapp tõenäoliselt vahele, mis tähendab eriti põnevat Bosch Eesti maastikurattasarja viimast ehk seitsmendat etappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles