Lääne-Virumaa suurim haridusseminar avab traditsiooniliselt uue õppeaasta

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
David Vseviov.
David Vseviov. Foto: Konstantin Sednev

23. augustil korraldab Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) Rakvere ametikoolis taas igaaastase hariduse päeva, mille eesmärgiks on oluliste haridusteemade arutamine.

Tegemist on kogu haridusvaldkonna ühisseminariga, kus kuulatakse mitmesuguseid ettekandeid ja arutletakse haridusteemadel. Hariduse päevale on kutsutud Lääne-Viru maakonna üldhariduskoolide ja lasteaedade õpetajad, koolijuhid, õppejõud, koolieelsete lasteasutuste juhid ja kõik teised, kes tunnevad huvi haridusvaldkonna vastu ning on selle valdkonnaga seotud.

VIROL-i tegevjuhi Sven Hõbemägi sõnul tutvustab VIROL hariduse päeva käigus traditsiooniliselt maakonda uuest õppeaastast tööle asuvaid noori õpetajaid, tugispetsialiste ning uusi haridusasutuste juhte. Veel esinevad selle aasta seminaril ettekandega ajaloolane David Vseviov ning matemaatik Krista Fischer, ülevaate algavast õppeaastast annab haridus- ja teadusministeerium, lisas Hõbemägi.

Registreerida tuleb end hiljemalt 16. augustiks, seda saab teha ja päevakava näha SIIT.

Vastavalt Eesti valitsuse ja terviseameti nõuetele tuleb kõigil Lääne-Viru hariduse päeval osalejatel seminarile saabumisel esitada tõend koroonaviiruse vastu vaktsineerimise, negatiivse testi või koroonaviiruse läbipõdemise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles