Bauroc andis eeskuju oma koroonavaba aastapäevapeoga

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Bauroci aastapäevapeol oli tõhus koroonakontroll.
Bauroci aastapäevapeol oli tõhus koroonakontroll. Foto: Piret Saul-gorodilov

Praegusel ajal on suurejoonelise ja rahvarohke ürituse korraldamine seotud erilise riskiga. Bauroci 20. aastapäeva puhul korraldati Andjal tehase territooriumil asutuse töötajatele perepäev ning õhtul toimus väärikas industriaalgala. Peole oli kutsutud lisaks Eestis elavatele töötajatele hulgaliselt kaastöötajaid Lätist, Leedust ja Soome haruettevõtetest ning galal osalesid kohaliku tasandi poliitikud.

Kõik perepäeval ning õhtusel üritusel osalejad, toitlustajad, meelelahutajad ja teenindajad läbisid range ja kohustusliku koroonakontrolli. Territooriumile sisenejad peatati ning kontrolliti nende vaktsineerimise või läbipõdemise tõendit. Tõendi puudumisel suunasid G4S turvatöötajad inimesed edasi kiirtestimisele. Kohapeal tegi OÜ Lanmer tõendita inimestele koroonaviiruse kiirtesti.

OÜ Lanmer juht Merlin Langel rääkis, et ennetustööd tehakse asutusesiseste ürituste puhul järjest enam. “Meid kutsutakse, et kõik toimiks turvaliselt,” sõnas Langel ja lisas, et käib oma meeskonnaga pea iga päev väljas, aga Lääne-Virumaale on teda esimest korda kutsutud. Tõendit kiirtestimise kohta Lanmer ei väljasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles