Piirkonna elanike jaoks on tegu tõelise pidupäevaga

, suvereporter
Copy
Anu Taul.
Anu Taul. Foto: Marko Saarm

Kondivalu, Lepiku ja Palermo linnaosa tegusad esindajad kavatsevad 28. augustil korraldada Kondivalu kandi kogukonnapäeva. Korraldaja Krõõt Nõmmela-Mehide plaan on kutsuda kokku linnaosade ja lähikonna inimesed, et tunda koos tegemise ja olemise rõõmu ning pidada maha ühine pidupäev. Üritusel saab kuulata kontserte, avatud on kodukohvikud, garaaži- ja aiamüügid. Osa töötube ja etteasteid toimub Rakvere põhikooli hoovis.

Ettevõtmise esinejate nimistu on nii suur, et see on võrreldav linnapäevade omaga. Üritus saab alguse juba kell 7 hommikul, kui kogunetakse põhikooli hoovis, et minna ühiselt linnametsa linnulaulu kuulama. Linnuvaatluse eestvedaja on Rakvere põhikoolis abiõpetajana töötav hobiornitoloog Vilja Padonik. Peale seda ootavad külalisi hommikuvõimlemine- ja puder.

Tegu on niivõrd mitmekülgse päevaga, et põnevaid elamusi võib sealt tõesti leida igaüks. Ainuüksi põhikooli hoovis on plaanis hobuvankrisõit, kergliikuriga liiklemise töötuba, huviringide töötoad, kohvik, kirbukas, ekskursioonid kooli ruumides, rahvatants, äpi “Ole valmis!” tutvustamine, käsitöötelk, õnneloos, fotonäitus, bachata-tantsu koolitus ja Anu Tauli kontsert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles