Teise erakonnana teatas Rakvere linnapeakandidaadi Eesti 200

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rainer Miltopile on Rakvere linnavalitsuse kabinetid tuttavad, kuid nüüd kandideerib ta valimistel hoopis uue seltskonna esinumbrina. Ühtlasi on ta erakonna Eesti 200 linnapeakandidaat.
Rainer Miltopile on Rakvere linnavalitsuse kabinetid tuttavad, kuid nüüd kandideerib ta valimistel hoopis uue seltskonna esinumbrina. Ühtlasi on ta erakonna Eesti 200 linnapeakandidaat. Foto: Meelis Meilbaum

Keskerakond ütles juba mõni aeg tagasi välja, et nende esinumber kohalikel valimistel ja ühtlasi linnapeakandidaat Rakvere linnas on praegune meer Triin Varek. Eile tegi oma käigu erakond Eesti 200 ja teatas, et nende vägesid juhib endine abilinnapea Rainer Miltop. Reformierakonna leeris valitseb aga täielik peataolek.

Eesti 200 teade, et nende esinumber ja ühtlasi linnapeakandidaat on Rainer Miltop, lõpetas nii mõnegi spekulatsiooni. Või siis jättis alles.

“Arutelud on kestnud kolm kuud, aga nädalavahetusel andsin lõpliku jah-sõna,” ütles Rakvere endine abilinnapea ja varem Isamaa nimekirjas kandideerinud Rainer Miltop. “Kuna otsus on veel väga värske, siis teistest inimestest meie nimekirjas ma veel rääkida ei taha.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles