Noorsootöötajad jõudsid uute kogemustega koju

Margus Vahter
Copy
Rakvere avatud noortekeskuse töötajad kohtusid Portugalis noorsootöötajatest kolleegidega.
RANK-i noorsootöötajad Viktoria Musakko (paremalt), Jolanda Pikerpõld ja Angela Tikoft ning nende Itaalia kolleeg Anna Lodeseto.
Rakvere avatud noortekeskuse töötajad kohtusid Portugalis noorsootöötajatest kolleegidega. RANK-i noorsootöötajad Viktoria Musakko (paremalt), Jolanda Pikerpõld ja Angela Tikoft ning nende Itaalia kolleeg Anna Lodeseto. Foto: Melani Lindeberg

9.–16. augustini osalesid kolm Rakvere avatud noortekeskuse (RANK) töötajat Portugalis toimunud noorsootöötajate koolituskohtumisel. Tegu oli üritusega, mis toimus projekti Erasmus+ raames.

"Minu ootused täitusid igati," rääkis kohtumisel osalenud RANK-i projektijuht-noorsootöötaja Angela Tikoft, kes selgitas, et koolitajad Portugalist ja Itaaliast olid oma ala tõelised professionaalid ning juba nende töövõtteid jälgides said noorsootöötajad endale nii mõndagi kõrva taha panna.

"Usun, et RANK-i meeskonnaga oleme peale koolitust lähedasemad, tunneme teineteist paremini ning oleme valmis tegudele asuma," rääkis ta. Tegemist oli RANK-i verivärske kollektiivi esimese ühise koolitusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles