L, 10.12.2022

Maitsete avastamise retked jõuavad külalislahkete taludeni

Piret Saul-Gorodilov
Maitsete avastamise retked jõuavad külalislahkete taludeni
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
Avatud talude päev.
Avatud talude päev. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Maitsemärgist ei pruugi alati kanda toode. Vahel pakutakse ehedaid maitseelamusi turismi või loodusretke käigus. Seekord tutvustavad Põhja-Eesti maitseid majutuse ja turismi ning juustutootmisega tegelejad.

Põhja-Eesti kohalik toit.
Põhja-Eesti kohalik toit. Foto: Põhja-eesti Kohalik Toit

Põhja-Eesti kohaliku toidu märgise kandjaid ühendab tunnusväljend “Paepealsed maitsed” ja Virumaa Teataja püüab Lääne-Virumaal tegutsevaid Põhja-Eesti maitsete pakkujaid tutvustada.

Loodusretkedele, mille käigus tutvustatakse kohalikku toitu, on samuti välja antud maitsemärgiseid ning MTÜ Lahemaa Ökoturism viibki oma kliendid kokku taludega, kus pererahvas ise tutvustab oma tegemisi.

Märksõnad
Tagasi üles