Kadrinas tungis varas varahommikul eramusse ja tühjendas kolm rahakotti

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rongi ega bussiga varahommikul Kadrinas tegutsenud varas igatahes ei põgenenud.
Rongi ega bussiga varahommikul Kadrinas tegutsenud varas igatahes ei põgenenud. Foto: Ain Liiva

Kadrinas Koidu tänaval tegutses täna varahommikul kella 6 ja 6.30 vahel varas, kes hiilis eramusse ja tühjendas kolm rahakotti. Peremees märkas kurjategijat, kuid tol õnnestus üle aia hüpates põgeneda.

Varguse ohvrid teavitasid sündmusest politseid, kuid paluvad Kadrina Facebooki grupis abi ka Koidu tänava elanikelt – ehk jäi varas kellegi valvekaamerasse.

Majaperemees sattus vargaga välisukse ees silmitsi ja seisis ukse ette, et mees põgenema ei pääseks. Paraku märkas varas teist, köögist terrassile viivat ust ja jooksis sealtkaudu välja. Peremees üritas talle järgi joosta, aga varas oli väga kiire ja ronis üle aia naabrite hoovi. Asjaolu, et varas oli jõudnud tühjendada kolm rahakotti, selgus hiljem.

Varas oli umbes 180 sentimeetrit pikk, kõhnema kehaehitusega, seljas roheline jope, vanus võis olla 20–30 aastat. Riided polnud korralikud, vaid pigem määrdunud ja lohakad.

Varguse ohvrid ja politsei on tuvastanud, et varahommikusele bussile ega rongile selliste tundemärkidega inimene ei läinud. Seega võib ta olla kohalik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles