Priit Rätsep pälvis Monster Energy toetuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep 2011. aasta MX2 Euroopa meistrivõistluste etapivõitjana Kegumsis.
Priit Rätsep 2011. aasta MX2 Euroopa meistrivõistluste etapivõitjana Kegumsis. Foto: Martin Mand

Haljala vallast pärit tsiklisõitja Priit Rätsep, kes tänavu sõidab motokrossi maailmameistrivõistluste (MM) sarjas MX2 klassis Belgia tiimis KTM Diga Racing, saab esimese sportlasena Eestis energiajoogi firma Monster Energy personaalse toetuse.


Nimekatest motosportlastest kuuluvad toetuse saajate väärikasse perre näiteks Ryan Villopoto, Valentino Rossi, Ricky Carmichael. See, et Priit Rätsep osutus valituks, näitab, et läänevirulane on krossimaailmas silma jäänud ja temas nähakse potentsiaali. Monster Energy on ka motokrossi MM-sarja ja rahvuste krossi peasponsor.

“Toetus on mulle sellel aastal kindlasti väga palju abiks. Kuna Monster Energy on ka MM-sarja peatoetaja ja etappidel korraldavad nad erinevaid üritusi nii publikule kui koostööpartneritele ja prominentidele, aitab see mul olla veel rohkem pildis,” rõõmustas Priit Rätsep.

“Teisalt on see mulle ka kohustus olla nende brändi esindaja ja seda tutvustada. Kuid see on kõike arvesse võttes meeldiv kogemus, aga mõistagi ei saa ma seejuures unustada kõige olulisemat – sõitmist ja heade tulemuste näitamist.”

Priit Rätsepa mänedžeri Andrus Möllitsa sõnul tehti lõplik otsus toetamise kohta  Ameerika ühendriikides Monster Energy peakontoris. “Teema on juba krossiringkondades kõneainet pakkunud, sest Monster Energy pole varem väga KTMi sõitjaid toetanud. Igal juhul on see meie jaoks väga suur asi,” märkis Möllits.

Mõne päeva Eestis veetnud Priit Rätsep rääkis, et on saanud välismaal harjutades hooajaks hästi valmistuda. “Hispaanias tegime tiimiga kahenädalase treeninglaagri John van den Berki juures. Seal oli kohal ka minu selle aasta mehaanik, kellega koostöö sujus hästi,” pajatas Rätsep.

Esimeste startideni enam  palju aega pole, 26. veebruaril plaanib Rätsep teha avastardi Itaalia meistrivõistlustel, järgnevad Hollandi meistrivõistlused, MM-sarja avaetapp sõidetakse aprilli alguses Valkenswaardis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles