Veokamees Marko Tiinas hakkab jälle konkurente kollitama

Tauno Tihti
Copy
Marko Tiinas vana autoga, uus on praegu veel garaažis laiali.
Marko Tiinas vana autoga, uus on praegu veel garaažis laiali. Foto: Janek Pakassaar

Veoautokrossis aastaid edukalt osalenud ja nüüd paariaastase pausi teinud Marko Tiinas kibeleb taas rajale. Võrumaal Hinsas 4. septembril toimuvale etapile on mees igatahes ennast kirja pannud ja seda numbri 77 all, mis tema sõnul on lihtsalt ilus number ja äkki toob ka õnne. Ei saa muidugi välistada, et Tiinas on samanimelise Kataloonia hard-rock-bändi austajate hulgas ja sealt see number, sest punt on selline autospordile omaselt mõnus keevitaja.

Autot olevat ümber ehitatud küll ja veel, mida Marko Tiinase sõnul teistel loodetavasti ei ole õnnestunud teha. Mees ise ei julge tulemuse kohta midagi arvata. “Äkki olen hoopis ämbrisse astunud,” ütles ta ja lisas, et väike kahtluseuss on siiski hinges urgitsemas.

Autot Marko Tiinas testida ei jõua, kuna see on praegu veel laiali, seega selgub tõde Hinsa krossirajal, aga suurte lootustega ta sinna igatahes läheb. “Ikka sõitma ja ikka võitma, pole ju nõrgemate tulemuste järele mõtet minna,” ütles võidusõitja, olles konkurentide hirmuks sõjakalt meelestatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles