Isamaa läheb Rakvere linnas valimistele raskekahurväega

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Kert Karus.
Kert Karus. Foto: Ain Liiva

Isamaa erakonna esikolmik kohalike valimistel Rakveres on praegune linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami, ettevõtja Anne Nõgu ja abilinnapea teede ja taristu alal Kert Karus. Erakonna pressiteenistuse teatel tutvustatakse juba lähiajal valimiste põhilubadust, valimisprogrammi ning teisi rakverlasi, kes erakonna nimekirjas kandideerivad.

"Isamaa jaoks on olnud alati oluline seista väärtuspõhise linnajuhtimise eest. Läbipaistev, oskuslikult juhitud ning pikalt ette vaatava plaaniga Rakvere on osa meie linnajuhtimise arusaamast," ütles erakonna esinumber, praegune linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami.

Tema hinnangul peab Rakvere olema koduomanikke kaitsev ja peresõbralik paik, kus hoolitakse eakatest, kuid ollakse ka noortemeelsed. Seejuures peavad erakonna nimekirjas kandideerijad Juhkami sõnul sama oluliseks kohaliku kultuuri arendamist, hariduse mitmekesisust ning keskkonnast hoolivat mõtteviisi.

Mihkel Juhkami kõrval kandideerib valimistel Isamaa nimekirjas volikogu liige ja Rakvere eragümnaasiumi direktor Anne Nõgu, kes on tuntud ka kohaliku kultuuriedendaja ja ettevõtjana. Nimekirja kolmas number on pikaaegne volikogu liige, praegune abilinnapea linnamajanduse valdkonnas Kert Karus. Erakonna täisnimekiri Rakveres avalikustatakse 7. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles