Avanes kogukondliku turvalisuse Lääne-Virumaa toetusvoor

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Viru Omavalitsuste Liit kuulutas välja kogukondliku turvalisuse maakondliku toetusvooru.
Lääne-Viru Omavalitsuste Liit kuulutas välja kogukondliku turvalisuse maakondliku toetusvooru. Foto: Virol

1. septembrist on avatud kogukondliku turvalisuse Lääne-Virumaa toetusvoor.

Kogukondliku turvalisuse maakondliku toetusvooru eesmärk on aidata kaasa niisuguse ühiskonna kujunemisele, kus inimesed tunnevad end vabalt ja turvaliselt ning kogukonnad on turvalise elukeskkonna loomiseks võrgustunud, kus igaühe teadliku panuse ja kogukondliku koos tegutsemise kaudu on tagatud laiemalt ohtude ennetamine ning nutikas ja tulemuslik reageerimine õnnetustele, korrarikkumistele ja kuritegudele.

Kogukondliku turvalisuse maakondlikus toetusvoorus toetatakse taotlusi, millega seoses panustatakse kogukonnaliikmete turvalisuse- ja ohutusealaste teadmiste ja oskuste kasvu; väheneb riskikäitumine; arendatakse kogukonnaliikmete osalusel põhinevaid turvalisust ja ohutust tagavaid tegevusi ja vastavate teenuste pakkumist. 

Taotlejateks võivad olla Eestis registreeritud mittetulundusühingud ja sihtasutused, kelle liikmeks ei ole või kelle asutajaks ei ole riik või kohaliku omavalitsuse üksus; vabatahtlikku päästekomandot pidavad kohaliku omavalitsuse üksused; maakonda registreeritud korteriühistud.  Ühe projekti toetuse piirsumma on 3500 eurot.

Taotlus koos nõutud lisadega tuleb esitada elektrooniliselt ja digiallkirjastatult Lääne-Viru Omavalitsuste Liidule hiljemalt 1. oktoobril kella 16.30-ks. Toetusvooru kohta käiva info leiab VIROL-i kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles