1. september tõi kooliaasta alguse ka spordikooli

Tauno Tihti
Copy
Eesti noorte U18 vanuseklassi 2020. aasta võrkpalli karikavõistlused. Mänguhoos on Rakvere spordikooli noormehed.
Eesti noorte U18 vanuseklassi 2020. aasta võrkpalli karikavõistlused. Mänguhoos on Rakvere spordikooli noormehed. Foto: Ain Liiva

Rakvere spordikool pakub algaval õppeaastal võimalust tegeleda kaheksa alaga ja sealsed treenerid loodavad, et 400 last ei pea taas piirangute tõttu kannatama.

Suvised treeninglaagrid, võistlused ja puhkeperioodid on lennates möödunud ja koos üldhariduskoolidega alustab uut õppeaastat Rakvere spordikool. Osal spordialadel tõsisemate harrastajate treeningud juba käivad, sest eks võistluskalendergi seab omad raamid. Tingituna eelmisel talvel olnud vahepealsest sundpuhkusest alustasid paljud treenerid uue tööaastaga augustikuus. Valdav osa spordikooli treeningtundides osalejatest asub treenima siiski sellest nädalast.

Startinud õppeaastal on võimalik alustada treeninguid – ja loomulikult jätkata – järgmistel spordialadel: kergejõustik, korvpall, võrkpall, maadlus, ujumine, lauatennis, judo ja murdmaasuusatamine. Valikut on ja oodatud on poisid-tüdrukud, kes tahavad vaba aega aktiivse kehalise tegevusega sisustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles