Linnalasteaiad said ühishankega toitlustaja

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Rakvere Triinu lasteaias oldi mullu sügisel hädas liiga väikeste portsjonite ja madalakvaliteedilise toiduga. Nüüd on lepingutingimusi karmistatud ja loodetakse, et probleem on lahenenud.
Rakvere Triinu lasteaias oldi mullu sügisel hädas liiga väikeste portsjonite ja madalakvaliteedilise toiduga. Nüüd on lepingutingimusi karmistatud ja loodetakse, et probleem on lahenenud. Foto: Marianne Loorents

Kolmes Rakvere linnalasteaias valmistab septembrist eined ettevõte Mervir OÜ, kellega Kungla ja Rohuaia lasteaed olid lepingu sõlminud juba jaanuaris.

Mervir OÜ on võrreldes Virumaa Koolitoidu ja Dussmanniga väike ettevõte. Rakveres ega Virumaal Mervir enne 2021. aastat oma teenuseid ei pakkunud, kuid Tallinnas toimetab see 2009. aastal loodud osaühing enam kui kahekümne lasteaia köögis. Praegu sõidab Merviri asutaja ja juhatuse liige Merike Sagris ettevõtte laienemise tõttu iga päev Tallinna ja Rakvere vahet.

Kuigi Mervir OÜ on seni teinud süüa vaid lasteaedades, lubas selle juht Rakveres osa võtta ka koolitoidu pakkuja ühishankest, kui see tuleb. “Rakvere on hea väike koht, kust ka koolidega alustada,” lausus ta telefoniintervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles