Politseijuhil on teater pidevalt sihikul

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Teatritruuduse ordeni andsid Katrin Satsile üle Rakvere teatri juht Velvo Väli (paremal) ja kunstiline juht Peeter Raudsepp.
Teatritruuduse ordeni andsid Katrin Satsile üle Rakvere teatri juht Velvo Väli (paremal) ja kunstiline juht Peeter Raudsepp. Foto: Rakvere Teater

Katrin Satsi on Rakvere politseijaoskonda juhtinud poolteist aastat. Eelmisel reedel Rakvere teatri uue hooaja avapeol anti talle aga üks eriline tiitel koos aumärgi, teatritruuduse ordeniga.

Teatritruuduse ordeni laureaadi valib sisuliselt välja teatri kassaaparaat. Selle saamine on saajale tõestuseks, et möödunud hooajal oli just tema usinaim teatriskäija.

Rakvere politseimaja seinte vahel Katrin Satsi selle “süü” omaks võttis. “Päris iga nädal vist mitte, aga võib ette tulla, et mitu korda kuus küll. Proovin vaadata palju etendusi, aga ilmselgelt tegi COVID oma töö,” rääkis kultuurilemb veidi tagasihoidlikuks jäädes. Seda suurema tuhinaga oli ta hankinud piletid siis, kui piirangud suveks langetati. Mitte ainult siinsetele tükkidele, suvelavastused ja teised teatrid ju ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles