Eelolev nädal toob soojema ilma

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Sügiskuldne rabavaikus.
Sügiskuldne rabavaikus. Foto: Kristina Herodes

Järgmise nädala esimeses pooles jäävad õhutemperatuurid küll sügiseselt tagasihoidlikuks, kuid kolmapäeval võib paiguti siiski kuni 20 soojakraadi tulla.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, hommikuks on sadusid laialdasemalt. Puhub läänekaaretuul 3–9, vastu hommikut tugevneb Liivi lahe ümbruses tuul puhanguti 14 m/s. Sooja on 3–8, maapinnal paiguti nullkraadi ümber. Meretuulega rannikul on kuni 12 kraadi sooja, hommikuks tõuseb termomeetrinäit veelgi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 12–17 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 7–12, rannikul kuni 14 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5–10, pärastlõunal puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 14–18 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles