Tuntud puhkekeskuse juht Roman Kusma kandideerib Rakvere volikokku Isamaa nimekirjas

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Roman Kusma kandideerib Rakvere linnavolikokku Isamaa nimekirjas.
Roman Kusma kandideerib Rakvere linnavolikokku Isamaa nimekirjas. Foto: Ain Liiva

Aqva puhkekeskuse juhi Roman Kusma sõnul ta pelgalt rahvasaadiku staatuse pärast linnavolikokku kandideerima ei hakkaks. Eelolevatel kohaliku omavalitsuste volikogude valimistel kandideerib ta Isamaa nimekirjas, lootes, et saab jätkuvalt kaasa rääkida Keskväljaku atraktiivsemaks muutmise asjus. 

"Mida lähemale 17. oktoobrile, seda tihedamini küsivad inimesed mu käest, mis mul plaanis on, kas ma kandideerin kohalike omavalitsuste valimistel," rääkis Kusma. Ta meenutas, kuidas reformierakond peale 2017. aasta valimiste võitu Rakveres oma peamisest valimislubadusest Keskväljakule kultuurikeskus ehitada loobus. "Selle reeturliku teoga visati üle parda nii oma valijad kui ka kandidaadid, kellest suur osa just Keskväljaku arendamise idee pärast olid nõus reformierakonna ridades valimistel kandideerima," selgitas Kusma. "Mina ei näinud peale sellist äraandlikkust muud võimalust kui erakonnast välja astuda," lisas ta. Mees tunnistas, et toona otsustas ta mitte kunagi enam valimistel kandideerida.

"Kuid aeg möödub, haavad paranevad ja elu läheb edasi," jätkas Kusma. "Aga unistused, kui need on tõelised, ei kao kuhugi. Kuigi idee elu Keskväljakule tagasi tuua neli aastat tagasi toetust ei leidnud, unistus kaasaegsest, ainulaadse atraktsiooniga ja täielikult uuendatud Keskväljakust elab minus edasi." Kusma sõnul ongi tema peamiseks põhjuseks volikokku kandideerida unistus Eestimaa ägedaimast linna keskväljakust. "Otsustasin kandideerida Isamaa nimekirjas, kes toetab ideed Rakvere Keskväljak elama panna," selgitas ta.

Eelolevatel kohalike omavalitsuste volikogude valimistel kandideerib Rakveres Isamaa nimekirjas

kaheksa praegust linnavolikogu liiget. 2017. aasta valimistel omandas Isamaa viis mandaati. Lisaks Mihkel Juhkamile, Anne Nõgule, Sven Hõbemägile, Marko Pomerantsile, Tõnis Prulerile ja juba varem erakonnaga liitnud Neeme-Jaak Paabule on valimistele mineva meeskonnaga liitunud jalgpallur ja treener Joonas Ljaš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles