Kadrinas käivitatakse OTT-i turg

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Turg
Turg Foto: Mailiis Ollino

Kadrina kandis on OTT-i ehk Otse Tootjalt Tarbijale kaubavahetus pikalt toiminud virtuaalselt Facebooki grupis. Nüüd on kohalikel väiketootjatel plaanis hakata päriselt kogunema kord kuus igal teisel laupäeval, avaüritus toimub sel laupäeval, 11. septembril.

"Et Kadrinas turuhoonet ja turuplatsi veel ei ole, otsustasime rahvamajaga seda olukorda veidi leevendada. Üritame organiseerida nii, et OTT-i kohtumised, turg ja tellitud kauba üleandmised hakkaksid toimuma siin iga kuu teisel laupäeval," rääkis Kadrina kultuurijuht Ahto-Lembit Lehtmets, lisades, et huvi kasvades saab kohtumisi ka tihemini korraldada.

​Kadrina OTT-i turg organiseerib kauba- ja infovahetust tootjate ja tarbijate vahel ilma vahendustegevuse ja -tasuta. Külastajatelt piletiraha ja kauplejatelt kohatasu ei küsita. Kuid nagu nimestki välja lugeda võib, on OTT-i turul üks kindel reegel – kaubakohtumisel müüakse ainult oma toodetud kaupa. Selliselt tagab iga tootja oma kauba parima kvaliteedi ning tarbijal säilib kindlus ja usaldus tootja suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles