Tarvas Cup avab Rakveres korvpallihooaja

Tauno Tihti
Copy
Brandis Raley-Ross on Ameerika külalismeeskonnaga Rakveres.
Brandis Raley-Ross on Ameerika külalismeeskonnaga Rakveres. Foto: Meelis Meilbaum

Korvpallihooaja avalöök on juba täna ja homme, mil Rakvere Tarva korraldusel toimub Kastani Arenal karikaturniir Tarvas Cup.

Täna on poolfinaalides vastamisi Immaculate Sports ja TalTech ning teises mängus Rakvere Tarvas ja Pärnu Sadam. Kaotajad kohtuvad laupäeval kolmanda-neljanda koha peale peetavas mängus ja võitjad selgitavad karikavõitja.

Immaculate Sports on Rapla Korvpalliklubi asendajana võistlema pääsenud meeskond, mis koosneb Euroopas ennast näidata soovivatest ja tööd otsivatest Ameerika korvpalluritest. Projektiga on seotud aastaid ka Tarvas mänginud ja nüüd mängijate agendina toimetav Brandis Raley-Ross.

Ühes hooaja algusega avaneb Tarva poolehoidjatel võimalus soetada spordihalli kassast kõikidele kodumängudele sissepääsu tagav hooajakaart maksumusega 150 eurot. Üksikpääsmed hakkavad kodumängudel Eesti-Läti liigas, Eesti meistri- ja karikavõistlustel maksma 10 (täispilet) ja 5 (sooduspilet) eurot. Prognoosi järgi ootab korvpallisõpru kevadeni Kastani Arenal ees 25–30 kohtumist ehk teisisõnu annab hooajakaart kõiki matše külastades võrreldes üksikpileti ostuga märkimisväärse kokkuhoiu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles