Roelas toimub teist korda maal elamise päev

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Roela rahvamajas mullu esimest korda ette võetud maal elamise päev jäi piirangute tõttu kesise kavaga, tänavu on plaanis aga korraliku programmiga kogukonnaüritus.
Roela rahvamajas mullu esimest korda ette võetud maal elamise päev jäi piirangute tõttu kesise kavaga, tänavu on plaanis aga korraliku programmiga kogukonnaüritus. Foto: Internet

Üle Eesti enam kui kahekümnes vallas peetavat maal elamise päeva on kavas tähistada ka Roela rahvamajas 25. septembril. Seda tehti seal ka eelmisel aastal. Muu hulgas on plaanis hoidiste konkurss ja aiasaaduste rahavaba turg ehk rohevahetus.

Külla tuleb Kaido Höövelson ehk Baruto, kes räägib maal elamise rõõmudest ja muredest. Avatud on puhvet ning ahjusoojade küpsetistega on kohal piirkonna pagarid.

Muusikaline kavaga meenutatakse seekord Vello Orumetsa, kes saanuks juunikuus 80-aastaseks. Selleks on kohal ansambli Laine solist, kadunud lauljat hästi tundnud Merle Lilje.

Maal elamise päeva tähistatakse Roelas teist korda, kuid mullu jäi üritus kahjuks poolikuks. Põhjuseks piirangud, mille tõttu jäid tulemata mitu esinejat ning ilmselt ka suurem osa külastajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles