Renita Rasmann: soovitan kõikidel inimestel liikuda

, suvereporter
Copy
Renita Rasmann omandas hariduse Suurbritannias Lõuna-Walesi ülikoolis cum laude. Pandeemia tõttu jäi seal lõpetamistseremoonia ära ja kooli lõppu pidi tähistama omakeskis.
Renita Rasmann omandas hariduse Suurbritannias Lõuna-Walesi ülikoolis cum laude. Pandeemia tõttu jäi seal lõpetamistseremoonia ära ja kooli lõppu pidi tähistama omakeskis. Foto: Erakogu

Renita Rasmann sai hiljuti keset ööd teate, et on lõpetanud kiropraktiku eriala Lõuna-Walesi ülikoolis cum laude. Suurbritannias Lõuna-Walesi ülikoolis hariduse omandamine polnud kergete killast, pandeemia ja e-õpe ei teinud seda lihtsamaks.

Rakverest pärit ja Rakvere reaal­gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetanud Renita Rasmann täitis oma unistuse: temast sai kiro­praktik. “Ülikooli lõpetamine ei jõudnud üldse kohale, kuna ma ei surunud rektoriga kätt, vaid vaatasin keset ööd teadet arvutist,” jagas neiu lõpetamisega kaasas käinud emotsioone ning lisas: “See jõudis kohale alles siis, kui tähistasime lõpetamist perekonnaga ja ema pidas väikese kõne.”

Kus saab kiropraktikuks õppida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles