Tiitlile "Aasta kool 2021" saab kandideerida nädala lõpuni

Veiki Ojaperv
, Tegevtoimetaja
Copy
1. septembri aktus Lasila põhikoolis.
1. septembri aktus Lasila põhikoolis. Foto: Marianne Loorents

Eesti üldharidus- ja kutsekoolid saavad veel pühapäevani esitada end aasta kooli konkursile. Osalemiseks tuleb kooliperel saata videoklipp, kaaskiri ja fotogalerii.

Haridus- ja noorteamet koos haridus- ja teadusministeeriumiga soovib konkursiga esile tõsta neid koole, kus keerulisele ajale vaatamata on suudetud tagada kvaliteetne õpe ja leitud viise koolipere ühtsustunde säilitamiseks. "Tänavu valitakse aasta kooli juba neljandat korda. Eestis on mitmeid võimalusi üksikisikute tunnustamiseks. Aasta kooli konkurss on võimalus väärtustada aga kooli tervikuna. Koolid saavad osaledes näidata oma kooli positiivset õpi- ja suhtluskeskkonda, häid õpetajaid, tublisid õpilasi ja vahvaid ettevõtmisi, mis sünnivad kogu koolipere ühisest pingutusest ja koostööst," rääkis haridus- ja noorteameti projektijuht Kadri Ratas.

Aasta kooli tiitlile kandideerimiseks tuleb koolidel saata 26. septembriks aadressil aastakool@harno.ee lühivideo, pildigalerii ja kaaskiri. Konkursi täpsed tingimused leiab www.harno.ee/aastakool.

2020. aastal pälvis aasta kooli tiitli Võru gümnaasium, aasta varem Viljandi gümnaasium ning esimese aasta kooli tiitli sai Tallinna 32. keskkool.

"Aasta kool" on osa haridus- ja teadusministeeriumi korraldatavast aasta õpetaja konkursist, mille eesmärk on esile tõsta haridustöötajaid ja hariduse toetajaid. Konkursi korraldamist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles