Rakvere teater kutsub putukaid hotelli

Eva Samolberg
, peatoimetaja
Copy
Putukahotelli on oodatud meisterdatud sitikad. Pildil olev kaerasori (Gryllotalpa gryllotalpa) on kaerasorilaste sugukonda kuuluv võrdlemisi suur sihktiivaline putukas.
Putukahotelli on oodatud meisterdatud sitikad. Pildil olev kaerasori (Gryllotalpa gryllotalpa) on kaerasorilaste sugukonda kuuluv võrdlemisi suur sihktiivaline putukas. Foto: Elmo Riig

Ühes lastelavastusega "Lepatriinude jõulud" avab Rakvere teater detsembrikuus ukse kõiksugu eriskummalistele putukatele, kes leiavad endale kodu koridoridesse loodavas putukahotellis. Selleks et putukate-mutukate valik oleks eriti kirju, kutsub teater inimesi algatuses kaasa lööma.

Selleks et putukavalik saaks kirju, kutsub teater üles kooli- ja lasteaialapsi oma rühmas, klassis või kunstiringis fantaasia lendu laskma ning meisterdama, ehitama, voolima või joonistama ühe põneva putuka. "Ükskõik kui suur või väike, kas volditud või kleebitud, plastiliinist või savist voolitud, tammetõrudest või kastanimunadest kokku pandud – võimalusi on piiritult! Eriti oodatud on ka kõik fantaasialoomad," teatas teatri turundusjuht Kristjan Priks.

Et teiste putukatega kohtumine oleks põnev, palub teatripere, et putuka juures oleks kirjas, kus ta looduses elab, mida sööb ja kuidas toimetab. Kui päris täpselt ei tea, siis tasub küsida emalt-isalt ja õpetajalt või mõelda hoopis ise välja.

"Putukaid ootame teatrimajja 6. novembrini. Kõik saadetud vahvad mutukad leiavad koha putukahotellis ja neid saab näha „"Lepatriinude jõulude" etendustel. Palun arvesta sellega, et kõik putukad jäävad teatrisse elama ja tagasi neid ei saadeta," täpsustas Priks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles