Maakonna keskraamatukogus tehakse õhinal uusi plaane

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Raamatukogu direktor rõhutas, et raamatukogu on ju ka ajaveetmise koht ja just see osa vajab taaselustamist.
Raamatukogu direktor rõhutas, et raamatukogu on ju ka ajaveetmise koht ja just see osa vajab taaselustamist. Foto: Arvet Mägi

"Meil on päris palju mõtteid, mida tahaks läbi hooaja teha. Terve eelmine talv oli tegemisteks kõhklev ja tahaks hooga tegevused käima lükata," rääkis Lääne-Viru keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg. 

Raamatukogul on tekkinud kontserdiplaanid, muusikud käivad majas hea meelega esinemas. Saal on väga hea akustikaga ja olemas on korralik klaver. "Ootame põnevusega, et saaks teha kõike, mida sisuliselt poolteist aastat pole saanud," rääkis direktor õhinal ja tutvustas, et juba teisipäeval, reisilaev Estonia huku aastapäeval, tuleb raamatukokku Yoko Alender, et esitleda raamatut oma isast Urmas Alendrist. Kultusansambli Ruja solist Urmas Alender oli üks neist sadadest, kes oli saatuslikul ööl reisilaev Estonia pardal, kui alus põhja läks. 

Direktor kõneles, et sellistel kohtumistel huvilised varieeruvad. Palju sõltub, kes esinema on kutsutud, aga raamatukogul on oma püsipublik, kes tuleb alati välja, sest see on neile oluline. "Vahel on ka selliseid inimesi, keda pole kunagi varem raamatukogus näinud," rääkis Kaili Õunapuu-Seidelberg ja lisas, et inimest meelitab kuulus nimi või puudutab teda teema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles